Количка

0 артикула
СПЕЧЕЛИ СТРАХОТНА КАФЕ МАШИНА НА 08.03.2022г.

Категории

100 години Допелхерц®

Дата: 2021-04-08

Тази година отбелязваме 100 години от създаването на марката Допелхерц.

 

Историята на бранда започва още през 19 в. в Лаузиц, Дрезден, от където младият фармацевт Алфред Куайсер тръгва в търсене на щастието си и през 1897 г. успява да основе своя малка фармацевтична компания в Хамбург. Малко след това започва съвместна работа с Йозеф Хенес, който през 1919 г. създава оригиналната рецепта за емблематичния продукт на компанията Допелхерц® Енерготоник. През 1921 г. Допелхерц е вече официално регистрирана като търговска марка.

Един век по-късно, движещата сила на бранда остава непроменена, а именно да подобрява качеството на живот на цялото семейство. Водени от любовта ни към човека и природата, високото качество на продуктите и тяхната достъпност винаги ще бъдат в основата на дейността ни. През годините, добихме безценен опит, който ни помогна да бъдем част от здравето на много семейства и да сме предпочитан бранд в над 60 страни по целия свят.

Успехът на немския фармацевтичен гигант се дължи на умението му да се адаптира бързо към постоянно променящите се нужди на съвременния човек. Всички продукти с марка Допелхерц са създадени след щателни медицински проучвания, а в процесите на производство се използват най-съвременни технологии. Витамините, минералите и специалните активни съставки, които се съдържат в продуктите, подпомагат правилното функциониране на организма и спомагат за поддържането на активен начин на живот дори и в по-късна възраст.

Допелхерц – един бранд за всички

Подобряването качеството на живот е наша движеща сила. Имаме широка гама от продукти, насочени към имунитет, общо благосъстояние, тонус, ставна грижа, зрение, грижа за сърцето, красота и активен начин на живот. 🏃‍♂️ Предлагаме и серия от продукти за специфични нужди – за бременни, за деца, за хора, страдащи от диабет, за вегани и т.н. Открийте всички витамини Допелферц Тук!